Wednesday, June 25, 2008

Miss My Home

Ayark...minggu ni xleh balik lagi. Huhuhu...cedih2....rosak plan aku. Huhuhu.... Semalam dah demo system kat penilai. So far ok la...tp x dpt lg borang komen die. Esok la p ambik borang komen tu. Harap2 xde la byk sgt kena baiki balik. X larat + x sanggup dah.

Plan nak balik minggu terpaksa ditangguh pasal penyelia aku lak ngader2 nk aku demo lg system kat die minggu depan. Dah try mintak demo minggu ni jgk ngan die...tp die lak xde kat fakult minggu ni. Frustrated...very frustrated. Plan2 aku rosak..rosak...

Dah la hari ni last boleh duduk asrama. Sepatutnye kena kosongkan bilik ni hari. Mane la aku nk duduk nk tunggu minggu depan ni. Aiyaaa... Nak x nak kena try mintak lagi 2 hari ngan ofis td. Nasib baik la die kasi. Malam esok aku nk punggah semua barang2 aku ni hantor kat umah sewa kawan aku. Nasib baik dekat jer.

X sabar nak balik...huhuhu....

1 comments:

dur_akhyar said...

homesick gak abg aku nie..(^-^)

Template by - Abdul Munir - 2008