Wednesday, May 21, 2008

Alwahy - World Largest Muslim Social Media

Malam ni tibe2 jer rasa nak surf balik website nih. Kire best jgk la. Tumpang bangga sket. Setakat yg aku tau berkenaan Alwahy ni...die lebih kurang cam search engine cam Google, Yahoo, Astalavista etc. Masa aku mula2 masuk kat website tu...ape lg. Daftar akaun email la. Sekarang ni mayb x ramai lagi yg tau pasal nih kot.

Kalau sape2 nak bukak akaun email kat situ...cepat2 la daftar. Nanti terlepas id yg korang nak lak. Aku awal2 dah register. Cuma x habis explore lg. Die nye interface biase jer. X banyak benda2 alah serabut. Just nice n simple. Thats the way i like it.

Kat bawah ni info pasal akaun email kat Alwahy :
  • Own Personal Account (yourname@alwahy.com)
  • 5GB Storage Space
  • Enhanced protection from junk e-mail
  • Streamlined Interface
  • Spam Protection
  • Antivirus & Suspicious Mail Filtering
  • Multiple Email Accounts
  • Mail Client Access
  • Preview messages in the reading pane
  • Organize messages easily with drag and drop
  • Attachment limit upto 18MB!
  • Folder & Sub Folder Menu options
  • Much more..
Cite lain lak. Dari minggu lepas HP aku condemn. Langsung xleh jalan daa. Nak x nak kena beli yang baru. Dlm kepala ni ingat nak ambik Nokia 2600 Classic. Kat Johor harga paling murah boleh dapat RM255. Tp kawan aku beli dlm RM230 jer. Tp kat Terengganu la. Nak balik Terengganu makan duit jgk nih. Hurm...nak kirim kat kawan aku balik cuti sekolah ni jawab die lambat la aku boleh pakai HP. Cuti sekolah 2 minggu...lama tuh. Dah la short sems ni HP mmg penting pasal supervisor n lecturer aku contact by sms. Pening2.

Hari ni aku happy sket + tension sket. Happy sebab dah boleh parse/capture data dr rfid device. Yg tension nye...data dlm Hex. So kena convert Hex kepada Decimal dulu baru boleh papar balik data tu. Tu yg tension nye ! ! !

2 comments:

Assalamu Ahlaikum said...

Mashaallah best site ... Ohh Brothers and sister you must visit this site www.alwahy.com

Muslim social media

Anonymous said...

Mashaallah best site ... Ohh Brothers and sister you must visit this site www.alwahy.com

Muslim social media

Template by - Abdul Munir - 2008