Tuesday, September 9, 2008

Template Baru

Pening jugak aku nih. Nak cari template baru 1 hal...nak pilih 1 hal...nak edit 1 hal. Susah woo nak buat pilihan. Banyak sgt template free nih. Tp yg penting nye aku nak combine background die ngan pic dlm pc aku nih. Pic yg mmg aku dari zaman sekolah minat pic nih. Hehehe... Pic watak dalam komik. Watak Sahak..komik "aku hidup dalam blues" ke "blues untuk aku". Lupa...hehehe

Kena cari template yg matching ngan pic ni. Pic lak ade 2...2² aku suke. Wink wink wink... Dalam seminggu Insya-Allah siap la. E2 pun kalau semua jalan ikut plan aku. Nak buat sendiri??? Hua hua hua. MALAS.

Search...edit...upload...publish. Senang citer...

Ape2 pun aku kena backup dulu template ni. Side widget pun aku nak save kan jgk.

2 comments:

Mohd Kamal said...

dekat2 nk raya blog pn kena hias cantik²..
manyak keja ooo klau tukar template ni.. leceh la!!

Soulfree said...

Hahaha...
Betul tu. Memang banyak keje. Nak edit tu xde la masalah sangat ngan coding die. Cuma nak cari template yg sesuai tu susah sikit nak pilih.

Template by - Abdul Munir - 2008