Sunday, August 24, 2008

Selesai 1 Perkara

Alhamdulillah....


Settle dah exam aku. Result nye ntah bile boleh tau.
Yg penting aku dah settlekan yang ni. Bahagian 1A, 2A, B dan C aku boleh jawab.
Cuma bahagian D ngan E jer aku x yakin. Xde idea sangat bab menulis panjang2 nih.

Sekarang concentrate on applying another jobs.

So far aku dapat tau kat LHDN ade kekosongan...4 jawatan kalau x silap. Setiap jawatan tu ramai jgk yg die nak. Tarikh tutup nye 26hb ni. Sape yg nak boleh surf website LHDN.


Tag : ,

6 comments:

Wahidah said...

salam ziarah...goudluck for the job seeking..hehehe...exam dh lepas..resultnya..berserah je kay...

Soulfree said...

Oriiiiiiiiiite.....

Mohd Kamal said...

jawatan kekadang satu.. tapi yg apply beribu..! kalu suda rezki mung..

Soulfree said...

Insya allah kalau dah rezeki x ke mane. Tp kena jgk la ade backup plan

etomyam said...

semoga berjaya...kalau dah memang rezeki tak kemana...errr buat bisnes sendiri tak minat ke? Makan gaji ni.....lotih, tak kaye

Soulfree said...

Tq...
Bisnes??? Mmg minat tp blum cukup ilmu + modal lg. Skrg ni tgh tambah ilmu bab bisnes. Makan gaji tu sbg pndptn tetap bulan2. Bisnes ni lain...ade masa naik ade masa turun. So kena la ade backup plan nye.

Template by - Abdul Munir - 2008