Monday, November 3, 2008

SPA Result

Semalam dah kuar result exam SPA yg aku ambik 23hb Ogos baru2 nih. "Dukacita anda GAGAL ujian yang telah diadakan pada 23/8/2008." Frust jugak la. Nak buat camne...xde rezeki lagi kot. Itu baru untuk 1 jawatan. Ade lagi 3 jawatan yg aku ambik exam hr tu yg x kuar lagi. Rase2 mcm xde harapan jer. Mental down dah. Hahaha...tanam anggur sikit lagi.

Putus asa??? Blum lagi. Nanti dah dapat semua keputusan tu...aku nak apply lagi. Alaa...bukannye kena bayar pon. Hehehe... Yang aku apply UDM tu blum tau lagi camne. Ni baru masuk minggu ke-2. Dalam masa 3 minggu xde berita jugak dikira x tersenarai utk temuduga. Xpe la...aku dah usaha dalam apply keje. Tunggu aje la dulu camne.

Semalam line tenet aku mengong gile. Kejap ok kejap x ok. Try test tepon umah...ade bunyik jer. Cam masuk air jer. Lgpun 2 3 hari ni ujan lebat jer. Biase nye mesti ade prob ngn line tepon umah kalau ujan camtu. Selalunye rosak kat kotak kat tiang tepon luar umah. Bile kena camtu...tenet aku pun jadi mengong la. Tension jer. Dah la aku tgh download anime Gundam Seed ngan Gundam Seed Destiny. Wat koleksi tuh. Tp semua tu dlm format RMVB. Kecik ckit saiz die. Sebelum aku asyik download format AVI jer. Sekarang ni tukar...nak saving harddisk space. Dah complete episode nye aku burn la dalam DVD.

Antara koleksi anime yg aku ade...

Complete Episodes (*.RMVB) :

  • Solty Rei.
  • The Law of Ueki.
  • Code Geass.
  • Code Geass R2.
  • Yakitate!!! Japan.
  • Gun X Sword.
Ongoing Episodes (*.AVI) :
  • Bleach Episodes.
  • Naruto Episodes.
  • Naruto Shippuuden Episodes.
  • Naruto Movie 1.
  • Naruto Movie 2.
  • Bleach Movie 2.
  • Katekyo Hitman Reborn!
Gile bebenor aku ngn anime nih. Hahaha...

3 comments:

Tirana said...

Tak pe..cuba lagi..Lain kali mesti berjaya...

Mohd Kamal said...

Tabahkan hati & cuba lagi. biasa nye SPA mmg tough giler. Hanya yg 'bertuah' saja yg bole lepas.
hmm.. kena paham betoi² konsep bertuah..

Soulfree said...

Orite n thanks Tiaran n TSS...

TSS : Faham dah konsep 'bertuah' tuh. Hehe

Template by - Abdul Munir - 2008