Monday, October 6, 2008

Demam Raya

SELAMAT HARI RAYA....

Demam Raya x habis lagi nih. Malas rase nye nak wat posting. Xtau nak tulis cite ape + letih beraya x habis lagi. Ape2 pun aku nak ucapkan thanks to Along and Emma pasal dapat datang beraya kat umah aku. Thanks 2 my best frens too.

Tahun ni cam tahun2 yg lepas. Hari pertama mesti beraya umah atok ngn tok wan aku sebelah mak n abah aku. Raya ke-2 lak open house. Biase nye raya ke-3 tp tahun ni terpaksa awalkan sehari. Sepupu mak aku kawin hari raya ke-4...so semua family aku kena la turun untuk tolong ape yg patut. Aku p jalan2 raya pun hari raya ke-3...cuma 3 buah umah jer sempat aku p. Jalan jem gile...huhuhu. Buat along...so sorry x dapat p beraya kat umah hari tu.

Bagi korang yg dah start keje tu...selamat bekerja. Aku x keje lg so aku leh la beraya sakan untuk sebulan nie yer. Jangan JELES... Heheheh...

4 comments:

Tirana said...

Wow cuti sebulan ke? Puas la raya kalau macam tu.

Soulfree said...

Yups...tp ni dh lebih sebulan cuti. Ni bulan ke-3 bercuti. Hehehe...

Insya allah ade rezeki nanti bulan 11 start keje. Amin.....

eTomyam said...

lamenye cuti sampai 3 bulan best buat bisnes nih

Soulfree said...

Tengah study n testing bab tu. Cuma tinggal implementation jer.

Template by - Abdul Munir - 2008