Wednesday, October 15, 2008

Projek GAGAL

Projek GAGAL...FAILURE project. Projek ape? Projek Google Adsense aku kena banned. Huhuhu... Hangus cam gitu jer. Xleh nk watpe dh. Frust gile. Kalau nk apply balik...mmg susah la. Dah xleh nak pakai nama aku sendiri n alamat aku dh.

So sekarang ni kena buat project lain lk. Bukan putus asa dengan Google Adsense. Cuma aku nak cari sumber lain lak. Xnak dh terlalu bergantung yg tu je. Nak buat yg x kuarkan modal dulu. Kalau dah maintain baru buat yg pakai modal. Dalam kepala ni ade beberapa pilihan. Yang aku paling2 nampak nye Clickbank. Combine ngn blog ok jgk tuh. Yg penting payment die guna chek. Paypal aku dh register cuma sangkut ngn Debit Card Public Bank. Nak renew dulu card tu...nk dapatkan nombor card yg baru.

Dugaan...dugaan...dugaan...

6 comments:

Tirana said...

Ha'a dugaan..bersabar banyak-banyak..ada hikmahnya tu..

Soulfree said...

Thanks...
Malam ni nak semayang hajat kasi Google nyer server meletop kalau die xnak bukak balik akaun adsense tuh. Miahahaha....

Mohd Kamal said...

tu la len kali jgn click iklan sendiri..

ada gak signup google adsense. tpi mcm lambat je nk pt us100. skrg ni baru dlm us30++ mcm tu

Soulfree said...

Ayark...
Memandai jer click sendirik.

Dah dpt dlm USD30++ ek? USD3 ribu ka? Good luck bro. Hehehe...

Mohd Kamal said...

usd30 lebih je.. jadi la kt beginner mcm aku!!
clickbank cm ne plak?? aku ada gak tpi x brape paham sgt.. aku try nk ltk no debit card aku tp x valid kata nye..
nk letak credit card aku x brani la bro...

Soulfree said...

Clickbank kena check kt sana. Lebih kurang cam affiliate program. Ade tgh study gk mende tuh. So faham gitu2 jer la.

Yg debit card tu sesuai untuk paypal. Yg paling sesuai guna public bank nyer debit card. Dah ramai org kuarkan duit paypal guna debit card tu. Kalau nk lebih tau boleh masuk forum wangcyber.
http://www.wangcyber.com/forum.
Salah satu sumber information utk aku.

Template by - Abdul Munir - 2008