Sunday, October 26, 2008

Kenduri Kawin Kawan

Hari ni penat betul aku. P Dungun tengah hari tadi...kenduri kawin kawan aku masa kat Kolej dulu. Makin lawa lak die. Maklumla...seri pengantin baru la katakan. Dah la x tdo dari malam td lagi. Siang nye kena drive kete. Ngantuk tu xyah cakap la. Nasib baik la ade kawan aku yg free hari ni. Boleh la temankan aku berbual sambil drive. Xla ngantuk sgt nanti.

3 tahun aku x jumpe kawan aku tu. Jumpa2 time majlis kawin die. Still macam dulu. Hehehe... Yang bestnye aku dok usha adik kembar die. Lawaaaa... Cuteeee... Nasib baik aku xde kamera. Kalau x...mau nye aku ambik pic adik kembar die tu jer. Hehehe...

Sampai umah petang td...kepala ni dah berdenyut2 x tahan ngantuk. Nak tdo...kompem hanyut ler. Lepas isyak la aku tdo jap. Bangun2 dh kul 12 tgh malam. Elok sgt2 la. Dah la best fren aku balik cuti hari nih. Plan nye nak la kuar minum2 malam nih. Last2 aku bangun tdo pn dah lewat. X jadi la. Esok kan masih ade.

Berbaloi jugak aku p kenduri kawin kawan aku tuh. Jauh2 pun berbaloi sebab dapat tengok adik die yg tomei tuh. Pasni nak ekjas la adik die. Tapi susah jgk nak pilih nak ekjas yg mane ni pasal adik die tu kembar.

Ntah kul brape lak malam ni aku nak sambung tdo. Kalau x tdo jgk malam ni alamat die...makin bengkak la mata aku. Huhuhu.... Tdo...nak tdo...nak tdo.

8 comments:

etomyam said...

pegi orang punye jer, sendiri bila?

Soulfree said...

Sendiri???
Yang tu sendiri mau ingat la.
Hahaha

Tirana said...

Dah ada yang berkenan di hati tu..tunggu apa lagi..cepat2 la masuk meminang..hehehehe

Soulfree said...

Hohoho...
Berkenan mmg la berkenan. Tp syarat tu x lepas lagi. Hehehe...

Erinsza said...

EEH EH ade org tu sedang dilmun cinta. ehmmmm jgn lupe jemput akak bila mkn nasi minyak.

Soulfree said...

Huhuhu...
Silap faham tu akak erinsza. Bukan dilamun cinta. Tp sy yg dok main lambung2 cinta nih.

Dah puas lambung2...sy main tarik tali laks. Hikhikhik...

Mohd Kamal said...

jgn dua² ko nk kebas.. pass satu kt sini. aku pn BUJANG gak..

Soulfree said...

Hohoho... Dah muncul balik Mr. Kamal. Welkambeng...
Nak 1??? Boleh... Kena post resume dulu. Kalau lulus short list...baru boleh temuduga. Dah lulus temuduga...boleh la kasi kenal ngan adik die.
Hehehe...

Template by - Abdul Munir - 2008