Thursday, October 9, 2008

Todays Story

Hari ni aku dapat call dr company mane ntah. Tanye aku nk terima x interview. Die siap bgtau company ape...jawatan ape... Yg x tahannye speaking habis woo. Terkedu jgk aku nak menjawab balik tuh. Dah ler call masa aku tgh syok tdo. Huh...ape lagi. Aku pon speaking ler dlm keadaan mamai. Siap mintak email aku lg untuk antar info. Nk di ikutkan interview tu esok...tp die cakap die postpone kn utk aku 13hb nih. Die tanye aku terima ke tak. Dah kepala mamai...aku cakap jer la aku terima interview tuh.

Bile terpikir balik...lawak lk rase nye. Bukannye selalu pon aku speaking. Kadang2 jer speaking. Kena lak tu kepala still mamai. Ni x dapat lg email dr company tu. Lewat petang td terasa cam nk check balik no phone yg call aku tuh. Last2 aku jumpe la dlm tenet ni. Uper2 nye company health & beauty care. Hape la aku nih...tu la mase die bgtau nama company ngn jawatan ape...aku x ingat betul2. Kan haru jadi nye tuh.

Ape2 pn aku nk tengok dulu esok camne. Dapat email dr company tu aku nk check la betul2. Kalau betul la company health & beauty care...mmg kena tolak la. Hape ke hell nyer yob keje kt situ. Hehehe....

PS : Lain kali dengor betul2. Lagi satu...bangun la tdo awal. Jangan bangun tengah hari. Huhuhu...

4 comments:

Tirana said...

Hehehe...apa salahnya keje kat situ..tengok dulu la apa jawatan diorang nak bagi..entah2 jadi boss no1 ke..

Soulfree said...

Huhuhu...
Jadi bos tu yg x tahan. Buatnye jadi styler...haru biru ler jawab nye.

Mohd Kamal said...

wawah.. dh tukaq fesyen blog lu bro.. dpt intebiu klu dkat ngan umah pi dulu. lepaih u pikiaq kemdian.. klu dpt x rugi sbb ujung bulan MASYUK!!

klu styler ok le gak.. atas skit level dr mak andam.. keke!!

Soulfree said...

Hehehe... Skrg ni tgh ekjas kt KSB. Ade rezeki ade la kat situ. Kalau xde baru cari kt lain. Yg interview tu kire cancel. Email pn x sampai2 lg bro.

Styler?! Kuang kuang kuang... Mende yg aku mmg xleh nk buat tuh.

Template by - Abdul Munir - 2008